Percheziţii la cămătari din Călăraşi. Poliţia pune în aplicare 14 mandate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins la patru adrese din judeşul Călăraşi FOTO Poliţia Română
Mascaţii au descins la patru adrese din judeşul Călăraşi FOTO Poliţia Română

Poliţiştii călărăşeni au luat cu asalt duminică dimineaţă, 30 ianuarie, locuinţele mai multor suspecţi de cămătărie şi şantaj.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Călăraşi au efectuat 4 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj.

Conform anchetatorilor, din cercetări a reieşit că din anul 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane, iar pentru recuperarea sumelor ar fi apelat la ameninţări şi acte de violenţă.

Un număr de 14 mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

Zilele trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat 3 percheziţii domiciliare în judeţul Călăraşi, la locuinţele unor persoane bănuite că au importat şi au comercializat în mod ilegal tutun. 

Ca urmare a percheziţiilor efectuate, poliţiştii au indisponibilizat 2.413 kg de tutun, în valoare de 1.109.980 de lei, 11.000 de tuburi filtre si o instalaţie specializată de tocare şi prelucrare a tutunului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Studentul la Chimie care readuce maşina Dacia la viaţă: „Te costă o mică avere“

ANALIZĂ Cele mai mari temeri ale Occidentului în criză ruso-ucraineană

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite