Noroc. Bebeluşul născut de o femeie din Dragalina şi scăpat în toaletă se află în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluşul este în afara oricărui pericol FOTO Arhivă Adevărul
Bebeluşul este în afara oricărui pericol FOTO Arhivă Adevărul

Incident neobişnuit, dar cu final fericit în comuna Dragalina. O femeie a dus pe lume un copil în timp ce se afla la toaletă, iar pruncul a ajuns direct în closet. Din fericire, un echipaj de la Ambulanţă, aflat în localitate, a intervenit de urgenţă, iar micuţul a fost transportat rapid la spital.



Femeia din comuna Dragalina, care avea deja la activ 4 naşteri, nu s-a gândit că-i vine sorocul în momentul în care merge la toaletă, ea fiind însărcinată cu de-al cincilea copil. Conform directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, conf.univ.dr. Laurenţiu Beluşică, citat de Voces Campi, copilul a venit pe lume spontan, vineri dimineaţă, fără să mai aştepte ca mama lui să ajungă la maternitate.

Acum este internat la Secţia de Terapie Intensivă şi se află în afara oricărui pericol, fiind născut la termen. Când şi-a dat seama că a născut, femeia şi-a alertat rudele pentru a cere ajutorul autorităţilor. Un echipaj de la Ambulanţă se afla chiar în localitate la un alt caz şi a intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor mamei şi copilului. Deja, pe drum se afla şi un echipaj SMURD care a preluat copilul şi l-a adus în condiţii de maximă siguranţă la spital.

 Vă recomandăm şi:

Un bebeluş a murit în Piatra Neamţ, iar fratele său geamăn a fost transferat la Iaşi. Medic: „Este infecţie nosocomială, cu Klebsiella“

Bebeluş abandonat la poarta Mănăstirii Bic. Gestul emoţionat făcut de primarul din Şimleu

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite