Consilierii locali, convocaţi la şedinţă pe 27 noiembrie. 7 proiecte, pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali sunt convocaţi, joi, 27 noiembrie, la ora 16.00, la şedinţa de Consiliu Local. Pe ordine de zi de află 7 proiecte de hotorâri ce urmează să fie supuse dezbaterii.

  Iată care sunt subiectele propuse pentru şedinta de Consiliu Local:
1.    Proiect de hotărâre privind stabilirea reprezentanţilor Consiliului local în consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Călăraşi.
2.    Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2015, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social.
3.    Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a numărului de personal şi a statului de funcţii pentru Administraţia Cimitirelor Călăraşi.
4.    Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2015 al Direcţiei de Asistenţă Socială Călăraşi.
5.    Proiect de hotărâre privind concesionarea cu licitaţie publică a suprafeţei de 173 mp, teren proprietate privată a municipiului Călăraşi, situat în strada Viitor, lângă Piaţa Cuza Vodă, cu număr cadastral 26500, în vederea realizării unui spaţiu comercial.
6.    Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza proiect tehnic ,,Reabilitare, modernizare, extindere, menţinere şi întreţinere a sistemului de iluminat public din municipiul Călăraşi”.
7.     Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii operaţionale de dare în plată.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Control. Şantierele de lucrări din oraş, verificate de primar

Reviziile sunt în grafic. Primăria, pregătită să încălzească locuinţele a 483 de călărăşeni

Scrisoare de la primarul Drăgulin pentru premierul Victor Ponta: Vrem pod peste Dunăre între Călăraşi şi Silistra

Primarul Călăraşiul, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite