FOTO Control. Şantierele de lucrări din oraş, verificate de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să fie sigur că lucrările sunt în grafic, aşa cum spun constructorii, şi pentru a vedea cu ochii lui dacă şi cum se munceşte, primarul oraşului a verificat câteva dintre şantierele de lucru deschise în Călăraşi.


Daniel Ştefan Drăgulin, însoţit de directorul tehnic Marian Gheorghe,  a  dorit să afle de la faţa locului în ce stadiu sunt lucrările în oraş. Astfel, au fost vizitate şantierele de lucru ce vizează amenajarea esplanadei din faţa Primăriei municipiului Călăraşi, asfaltarea străzii I.L. Caragiale, refacerea parcărilor de pe Prelungirea Bucureşti, amenajarea treptelor de la intrarea în Sala Polivalentă din Parcul Dumbrava şi gradena cu 388 de locuri care se construieşte în în acelaşi parc.

image

„Pe strada I.L. Caragiale, constructorul a întâmpinat o problemă. În timpul lucrărilor, acolo a fost depistată o conductă de apă avariată. Primarul Daniel Ştefan Drăgulin a stat de vorbă cu dirigintele de şantier pentru a-i fi confirmat faptul că deficienţele apărute nu au ţinut de modul în care s-a desfăşurat lucrarea de asfaltare. Operatorul de apă EcoAqua va interveni pentru remedierea deficienţei apărute, iar carosabilul va fi refăcut. În afara acestei situaţii, primarul Daniel Ştefan Drăgulin a cerut constructorului ca în cel mai scurt timp să fie realizate racordurile cu străzile Independenţei, Bucureşti şi Griviţa”, spune Andrei Klein, consilierul primarului.

image

Cele două şantiere de lucru din Parcul Dumbrava vizitate marţi, 2 septembrie, amenajarea treptelor de la intrarea în Sala Polivalentă şi construcţia gradenei cu 388 de locuri, dar şi refacerea parcărilor de pe Prelungirea Bucureşti sunt în graficul înaintat de constructorii respectivi.

Vă recomandăm şi:

Scrisoare de la primarul Drăgulin pentru premierul Victor Ponta: Vrem pod peste Dunăre între Călăraşi şi Silistra

Primarul Călăraşiul, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite