Accident cu 5 răniți, dintre care o persoană încarcerată, pe DN21, în localitatea Drajna VIDEO

0
Publicat:

Cinci persoane au fost rănite duminică seară, dintre care una a rămas încarcerată, într-un accident rutier petrecut pe DN21, în localitatea Drajna. Trei dintre victime au necesitat transportul la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 21 Slobozia-Călărași, în zona localității Drajna, a avut loc un accident în care au fost implicate două autovehicule.

Paramedicii intervin la fața locului FOTO Arhivă ISU
Paramedicii intervin la fața locului FOTO Arhivă ISU

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Conform primelor informații, trei răniți necesită transportul la spital. La fața locului au ajuns salvatorii de la SMURD, dar și pompieri de la ISU Călărași care încearcă descarcerarea victimei.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

A murit după ce s-a izbit de un utilaj nesemnalizat

În urmă cu o lună, șoferul unui autoturism a muri, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un utilaj agricol pe DN 3A, în judeţul Călăraşi. Salvatorii sosiți la locul tragediei l-au găsit pe bărbat încarcerat. Echipajele medicale sosite la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul de 65 de ani fiind declarat decedat.

La trei zile de la tragedie, un bărbat de 55 de ani a fost reținut de polițiștii călărășeni. El ar fi provocat accidentul mortal de circulație. Anchetatorii au stabilit faptul că victima, care circula pe același sens de mers, a intrat violent în vehiculul nesemnalizat, după efectuarea unei depășiri. Polițiștii călărășeni l-au reținut pe șoferul băut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului vehiculului nesemnalizat, rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere.

Un alt teribil accident s-a petrecut pe DN2, în localitatea Movilița. Două persoane au fost ucise pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Din păcate, un bărbat și o femeie au murit pe loc.  

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite