Teribil accident pe DN2A, în Ialomița, soldat cu moartea unui bărbat și rănirea altor două persoane

0
Publicat:

Traficul rutier a fost blocat joi dimineață pe DN2A din cauza unui accident rutier soldat cu un mort și doi răniți. Un autoturism și o autoutilitară s-au izbit violent pe drumul dintre Slobozia și Urziceni.

Accidentul a avut loc pe DN2 A FOTO ISU Ialomița
Accidentul a avut loc pe DN2 A FOTO ISU Ialomița

Centrul Infotrafic a anunțat că pe DN 2A Slobozia-Urziceni, între localitățile Alexeni și Broșteni, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Conform primelor informații, trei persoane au suferit leziuni, una dintre ele nu prezenta semne vitale în momentul sosisrii salvatorilor. Toate victimele au fost evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

La accident au intervenit trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La fața locului au fost găsite trei victime, un minor de aproximativ 15 ani și 2 adulți. Conform ISU Ialomița, unul dintre adulți a fost încarcerat, iar după extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate s-au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul. Cea de-a treia victimă nu a necesitat îngrijiri medicale.

Soț și soție, spulberați pe trecerea de pietoni de o șoferiță grăbită

Tot în județul Ialomița, un accident groaznic, soldat cu decesul a două persoane, a avut loc pe 24 noiembrie, în localitatea Giurgeni. Cele două victime, soț și soție, au fost spulberate pe o trecere de pietoni de o șoferiță grăbită.

Două echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la accidentul rutier produs pe raza localității Giurgeni, în care au fost implicate un autoturism și două persoane.

 În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița. La fața locului au fost găsite două persoane. O femeie de 54 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața la sosirea forțelor de intervenție, fiind declarat decesul, și un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a fost găsit în stop cardio-respirator.

"Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din nefericire nu a răspuns, fiind declarat și în cazul acestuia decesul", a anunțat ISU Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite