Tragedie pe DN3 A. Şoferul unui autoturism a murit pe loc după ce s-a izbit de un utilaj agricol

0
Publicat:

Şoferul unui autoturism a murit, miercuri seara, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un utilaj agricol pe DN 3A, în judeţul Călăraşi. Salvatorii sosiți la locul tragediei l-au găsit pe bărbat încarcerat.

Accident grav pe DN3A FOTO Arhivă Adevărul
Accident grav pe DN3A FOTO Arhivă Adevărul

  "Pe DN 3A, în zona localităţii Dragalina, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un utilaj agricol. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conform aceleiaşi surse, în zona producerii accidentului circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijată de agenţii rutieri.

Tragedie și pe DN2, în Ialomița

Un teribil accident petrecut marți după-amiază pe DN2, în localitatea Movilița. Două persoane au fost ucise pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Din păcate, un bărbat și o femeie au murit pe loc.

La fața locului, Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Movilița, pe DN2, marți, în jurul orei 14.30.  În impact au fost au fost implicate un autoturism, un autocar și 18 persoane.

Conform ISU Ialomița, în sprijinul salvatorilor din Urziceni au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj SAJ Bacău, aflat în trafic. În urma coliziunii au rezultat cinci victime. Două persoane au fost găsite inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane erau conștiente.

Victimele, leziuni incompatibile cu viața

Victimele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Victimele conștiente au fost evaluate la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul.

Conform IPJ Ialomița, cele două persoane decedate sunt din comuna ialomițeană Bărbulești și se aflau în autoturismul care s-a izbit de autocar. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie de 57 de ani. Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea. 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite