A încercat să se sinucidă ca să scape de puşcărie. Un bărbat din Lehliu Sat, salvat de poliţişti din ştreang

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine moare decât să ajungă la închisoare. Aşa a gândit un bărbat din Lehliu Sat când a văzut că poliţiştii îi bat la uşa pentru a-l încarcera. Planul său a fost însă zădărnicit de oamenii legii. Deşi s-a baricadat în casă şi a încercat să-şi pună ştreangul de gât, bătrânul a fost salvat de poliţişti.

Anchetatorii povestesc faptul că Ion L., de 60 de ani, a fost condamnat pe 4 iunie 2013 de către Judecătoria sectorului 2 Bucureşti la 3 ani de închisoare pentru înşelăciune. Când au descins la locuinţa sa din lehliu Sat, miercuri dimineaţă, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Postul de Poliţie Lehliu au avut o mare surpriză.

Încarcerat la Slobozia

„Bărbatul se baricadase într-o cameră a locuinţei sale şi îşi confecţionase un ştreang, cu ajutorul căruia intenţiona să-şi pună capăt zilelor. Doar operativitatea poliţiştilor care au pătruns în cameră, l-au prins în braţe şi au tăiat ştreangul prins de gât, a făcut ca bărbatul să fie salvat de la moarte”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Pentru a-şi ispăşi pedeapsa, bărbatul a fost condus la Penitenciarul Slobozia.

Citeşte şi: Un turc a fost condamnat în Elveţia, după ce a forţat mai multe românce să se prostitueze

Citeşte şi: Becali, condamnat într-un caz care are legătură cu fotbalul. Ce riscă Steaua după “Valiza”

Citeşte şi: Cetăţean britanic condamnat la moarte în Egipt

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite