A fost semnat contractul pentru anveloparea spitalului din Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contractul pentru demarerea lucrărilor de anvelopare a spitalului a fost semnat la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Facebook/V.I.
Contractul pentru demarerea lucrărilor de anvelopare a spitalului a fost semnat la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Facebook/V.I.

Consiliul Judeţean Călăraşi a semnat luni, 4 aprilie, contractul pentru execuţia lucrărilor de anvelopare la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Investiţia depăşeşte 2 milioane de euro.

Două milioane de euro însumează lucrările de anvelopare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, corpurile A, B,C, şi D.

„Am început săptămâna cu semnarea contractului, alături de constructor şi proiectant. Continuăm proiectele pentru unitatea sanitară şi pentru confortul pacienţilor călărăşeni“, a anunţat Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeşean Călăraşi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Dr. Pompei Samarian’’ Călăraşi a câştigat, în august 2021, un proiect european de peste 11,7 milioane lei (2,3 milioane euro) pentru creşterea eficienţei energetice la corpurile A,B,C şi D.

Principalele tipuri de lucrări ce vor fi realizate vizează îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirilor, utilizarea surselor regenerabile de energie pentru asigurarea necesarului de energie electrică pentru unitatea medicală prin implementarea unui sistem de panouri fotovoltaice, precum şi montarea de parasolare pe faţadele însorite ale clădirilor.

Proiectul a primit finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3.

Vă recomandăm să citişi şi:

 

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Soldaţii ucraineni au eliberat încă trei aşezări. Ruşii se retrag din Sumî. Zelenski: „Răul concentrat a venit pe pământul nostru”

 

Cât achită NATO pentru supravegherea spaţiului aerian al României

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite