VIDEO Poliţiştii locali au vizitat-o pe patroana de aprozar care a invadat trotuarul cu marfă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

A crezut că dă lovitura dacă îşi întinde prăvălia pe toată strada însă nu a fost deloc aşa. O vânzătoare de legume şi fructe care ocupa trotuarul cu peste o tonă de marfă expusă la vânzare a primit vizita poliţiştilor locali.

După ce au primit plângeri de la pietoni supăraţi că se împiedică de taraba expusă pe trotuar, poliţiştii locali au pândit-o pe vânzătoarea arătată cu degetul. Până când s-au convins că acuzaţiile sunt reale după care au trecut la acţiune.

Patroana de aprozar avea la vânzare pe jumătate din trotuar sute de kilograme de marfă, de la portocale şi mere, până la praz, cartofi şi varză. Poliţiştii au constatat că vânzătoarea nu era la prima abatere.

Vânzătoarea a încercat să justifice în diferite moduri ocuparea abuzivă a domeniului public, însă poliţiştii locali şi-au dus acţiunea până la capăt şi au eliberat domeniul public în numai câteva minute.

În urma acţiunii, poliţiştii locali au confiscat aproape o tonă de fructe şi legume, pe care le-au predat Cantinei de Ajutor Social. Mai mult decât atât, au aplicat şi amenzi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite