Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

0
0
Sursa ramnicpress.ro
Sursa ramnicpress.ro

Imagini revoltătoare au fost descoperite, în weekend, pe marginea drumului judeţean din Murgeşti care a devenit din vara anului 2020 o atracţie pentru turiştii din Buzău. Botezat Trans Murgeşti de către localnici, drumul aflat pe creasta unui deal oferă o privelişte unică asupra văii Câlnăului.

Potrivit ramnicpress.ro, primarul localităţii Murgeşti a descoperit duminică dimineaţă indicii ale încercării hoţilor de a fura foişoarele pentru repaus amplasate de primărie de-a lungul drumului judeţean. 

Ionel Negraru este revoltat de faptul că cineva s-a găndit să strice o zonă amenajată frumos care atrage mulţi buzoieni în weekend-uri. 

Deşi nu au reuşit să fure foişoarele din lemn, acestea fiind ancorate în ciment, hoţii au reuşit totuşi să producă pagube. 

Indivizii au abandonat la faţa locului o rangă şi un fierăstrău. Ionel Negraru spune că tentativa de furt l-a determinat să ia măsura amplasării de camere de supraveghere la fiecare dintre foişoarele amplasate de-a lungul drumului.

Citeşte şi:

Tineri fugiţi din izolare, sancţionaţi după ce au fost găsiţi într-o parcare. O ceartă între ei a atras atenţia unor poliţişti

„Biblia“ vaccinului anti-COVID, tradusă pe înţelesul oamenilor de către preoţi

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite