Tânărul mort în accidentul din Buzău ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri. Permisul îi fusese retras din motive medicale

0
Publicat:

Tânărul de 24 de ani, mort în accidentul din Buzău, ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri, cred cunoscuții acestuia. George M. luase permisul de curând, însă i-a fost retras după ce a fost diagnosticat cu epilepsie.

George avea 24 de ani SURSA Facebook
George avea 24 de ani SURSA Facebook

În urmă cu circa doi ani, George ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul unul al unui bloc din Smeeni, însă a căzut în picioare și a scăpat doar cu câteva răni.

Ipoteza privind intenția de a-și curma viața este susținută și de câteva mărturii ale unor șoferi din trafic, care spun că autoturismul condus de tânăr rula cu viteză direct către mașina de pompieri.

Nu este exclusă nici varianta ca șoferul să fi suferit o criză de epilepsie. George luase de curând permisul de conducere, însă i-a fost retras după ce a fost diagnosticat cu această afecțiune neurologică.

Miercuri dimineață, un Logan care se îndrepta spre municipiul Buzău a intrat în coliziune frontală cu autospecială de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Accidentul s-a produs pe DJ203 D, pe raza comunei Țintești.

„Este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Smeeni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Smeeni și autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, care circula din sens opus și la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani, din Smeeni”, transmite IPJ Buzău.

Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul șoferului din Smeeni și rănirea a trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Mașina de pompieri aparține punctului de lucru Padina și fusese, în zorii zilei, într-o misiune de stingere a unui incendiu care a cuprins o casă din comuna Padina.

Pentru că a rămas fără combustibil, autospeciala a mers la o stație de carburant din municipiul Buzău și, după realimentare, a pornit către bază. Pe drumul de întoarcere, mașina cu trei militari la bord a intrat în coliziune cu autoturismul Logan care circula pe contrasens. Potrivit unor martori, autoturismul rula cu viteză foarte mare.

Șoferul autospecialei de pompieri a frânat și a tras stânga de volan pentru a evita impactul, însă manevra nu a avut rezultatul dorit. În urma coliziunii, ambele vehicule au ajuns în afara carosabilului, iar șoferul Loganului a murit.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite