Selly a fost implicat într-un accident rutier. Fanii vloggerului au surprins momentul după impact și imaginile au devenit virale pe internet VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul vlogger Selly a fost implicat într-un nou accident. Fanii acestuia au surprins momentul imediat după accident și au distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

FOTO Facebook/Selly
FOTO Facebook/Selly

Imaginile s-au viralizat rapid, iar vloggerul a revenit cu explicații legat de ce s-a întâmplat. Se pare că de această dată el a fost vinovat de producerea accidentului. 

Selly le-a povestit fanilor cum a avut loc accidentul. El se deplasa într-o coloană de mașini și nu a fost atent la autovehiculul din față, așa că nu a putut frâna la timp. 

”Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”, a spus Selly, relatează Libertatea

De-a lungul timpului Selly a mai avut câteva accidente, nu foarte grave, în urma cărora și-a avariat mașina. El le-a povestit fanilor că și-a lovit mașina, nu că a fost vorba de un accident. A catalogat incidentul ca fiind "cel mai stupid, penal accident din lume".

Selly a lansat recent cel mai nou proiect, filmul „Romina VTM”, care a fost mediatizat în toată presa după incidentele care au avut loc în mai multe săli de cinema. Acesta este unul din proiectele la care vloggerul a afirmat că a lucrat foarte mult, dar a recunoscut că nu este unul din cele mai bune filme. De asemenea, a spus că nu este interesat să facă artă, ci bani. 

„N-am făcut niciodată eu de la A la Z un film. Când am fost întrebat dacă vreau să mă alături echipei de producători, intenția mea a fost să fac un produs marketabil. Unde mă pricep și chiar pot să spun că mă pricep este la marketing. Consultându-mă și cu ceilalți, m-am ocupat de distribuția filmului, din punct de vedere al popularității, al relevanței”, a spus Selly în podcastul lui Gojira.

Din distribuția filmului „Romina VTM” fac parte Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean, Rareș Mariș, Costel Biju și Tzancă Uraganu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite