Primarul unei localităţi buzoiene a ajuns la spital în urma unei agresiuni. Acuzat este vicele comunei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa buzoienii.ro
Sursa buzoienii.ro

Primarul comunei Beceni (PNL) a ajuns miercuri seară la Spitalul Judeţean Buzău cu răni căpătate în urma unei agresiuni. El îi acuză pe fostul primar, Laurenţiu Constantin (PSD), în prezent viceprimar, şi pe un consilier al acestuia, că l-au atras în restaurantul de lângă primărie şi l-au atacat cu pumnii şi picioarele.

Victima, Adrian Burlacu, a ajuns la UPU Buzău cu răni la nivelul feţei. ”Are nasul spart, buza umflată, cămaşa plină de sânge”, spun apropiaţi ai primarului bătut.  

Potrivit poliţiei, în jurul orei 20.00 s-a primit un apel la 112 din Beceni, din partea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, care a declarat că a fost bătut de un un localnic de 51 de ani, în restaurantul acestuia din urmă. 

La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă, pentru a prelua victima agresiunii şi a o transporta la spital pentru evaluare.

”La Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conştient, în curs de investigaţii”, spun reprezentanţii SAJ Buzău.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite