Patinoar natural pe străzile din Buzău. Se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii buzoieni au serios de furcă în această dimineaţă cu poleiul de pe străzi             FOTO: Iulian Bunilă
Şoferii buzoieni au serios de furcă în această dimineaţă cu poleiul de pe străzi             FOTO: Iulian Bunilă

Străzile din municipiul Buzău s-au transformat, în această dimineaţă, într-un imens patinoar. Trotuarele sunt acoperite cu un strat gros de gheaţă, iar pietonii abia dacă se pot deplasa. Numeroşi buzoieni şi-au rupt mâinile şi picioare după ce au alunecat pe gheaţă.

Şoferii au serios de furcă în această dimineaţă cu poleiul de pe străzi. Utilajele de deszăpezire acţionează încă de la orele nopţii pe străzile din municipiu, însă şi la această oră, sunt foarte multe drumuri din oraş care sunt acoperite cu polei. 

Gheaţă este în acest moment pe DN 2 B Buzău - Brăila dar drumarii intervin pentru a curăţa porţiunile cu polei care le-ar putea pune probleme şoferilor, după care împrăştie material antiderapant. 

Pe celelalte drumuri naţionale din judeţul Buzău, circulaţia se desfăşoară normal. În schimb, pe drumurile judeţene din Buzău, chiar dacă nu mai sunt tronsoane blocate, se circulă în condiţii de iarnă, în principal pe cele din zona de munte a judeţului Buzău. 

Astăzi şi ieri, numeroşi buzoieni au ajuns la spital cu mâinile şi picioarele rupte. La cabinetul de ortopedie s-au prezentat opt persoane cu fracturi şi entorse, fractură de antebraţ, entorsă de cot, fractură de humerus. Persoanele cu leziuni grave au fost internate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite