Pacientă cu coronavirus, decedată în ambulanţa care s-a răsturnat în Vrancea. Tocmai găsise loc la ATI Buhuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa adevarul.ro
Sursa adevarul.ro

Şoferul unei ambulanţe care transporta o pacientă la spitalul Buhuşi, judeţul Bacău, a pierdut controlul volanului, la Mărăşeşti, pe E85, în zona căii ferate ce traversează DN2 şi s-a răsturnat. O pacientă a murit iar medicul şi ceilalţi membri din echipaj au fost răniţi. Maşina aparţine SAJ Buzău.

Femeia care a decedat în accidentul din Vrancea fusese internată la Spitalul Judeţean Buzău, cu afecţiuni pulmonare severe cauzate de infecţia cu SARS-CoV-2. 

Pentru că nivelul de saturaţie în sânge coborâse aproape de 70 la sută, femeia trebuia să fie transferată la Terapie Intensivă.

Pacientei nu i-a fost găsit loc la ATI a Spitalului Judeţean Buzău, astfel că reprezentanţii SJU Buzău au solicitat identificarea unor paturi disponibile prin intermediul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI).

La orele serii, buzoianca internată cu COVID-19 în UPU Buzău a fost preluată de o ambulanţă cu medic şi asistent de la SAJ Buzău pentru a fi transportată la spitalul din Buhuşi, judeţul Bacău.

Maşina a fost însă implicată în accidentul rutier de la Mărăşeşti, în urma căruia pacienta în vârstă de 74 de ani a murit, iar medicul, asistentul şi şoferul au fost răniţi. 

    Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite