Imagini cu impactul violent în care o autospecială SMURD se răstoarnă pe carosabil VIDEO

0
0
sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Au apărut imaginile cu teribilul accident în care a fost implicată o ambulanţă SMURD, la Brăila. Autospeciala era în timpul unei misiuni, iar într-o intersecţie a fost lovită de un autoturism. În urma impactului violent, ambulanţa s-a răsturnat. Echipajul medical a fost rănit, doi dintre paramedici fiind transportaţi la spital.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 15.00, în oraşul Brăila. Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că şoferul unei autospeciale SMURD, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce se deplasa pe strada Şcolilor către B-dul Dorobanţilor, ar fi pătruns în intersecţia cu strada Griviţa fără a avea pornite semnalele luminoase, fiind acroşat de către un autovehicul condus de o femeie in vârstă de 44 de ani. 

În urma impactului violent, autospeciala SMURD s-a răsturnat pe carosabil. 

  „În urma accidentului a rezultat vătămarea a doi bărbaţi, pasageri ai autospecialei, unul în vărstă de 39 de ani şi celălalt în vârstă de 51 de ani, ambii din municipiul Brăila, victimele fiind transportate la spital pentru a li se acorda ingrijiri medicale. În autoturism se mai aflau şi trei minori, doua fete ambele în vârstă de 15 ani şi un băiat în vârstă de 8 ani, care nu au suferit vătămări corporale. Autospeciala SMURD nu transporta civili. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Brăila. 

Vă recomandăm şi: 

Ambulanţă implicată într-un accident grav la Vaslui: asistenta medicală şi pasagera dintr-un alt autoturism rănite

Ambulanţă lovită de un autoturism în timpul misiunii. Şoferul vinovat a plecat de la faţa locului  

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite