Medicii buzoieni răniți grav în accidentul rutier din Dubai dau semne de însănătoșire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vin vești bune despre cuplul de medici buzoieni răniți într-un accident produs miercurea trecută în Emiratele Arabe Unite. Andreea și Cosmin Ursăchescu sunt acum în stare stabilă, anunță într-o postare pe pagina de Facebook reprezentanții clinicii la care activează cei doi.

Medicul Cosmin Ursăchescu a intrat în comă după accident
Medicul Cosmin Ursăchescu a intrat în comă după accident

Andreea și Cosmin Ursăchescu au fost grav răniți, însă fiica lor a scăpat ca prin minune fără nicio rană.

„Din păcate, da, este adevărat, aceștia au fost implicați într-un accident auto în afara țării, au parte de îngrijire de calitate și li se acordă toate serviciile medicale și atenția necesare recuperării lor. Familia, precum și întreaga echipă a clinicii, sunt alături de ei în această perioadă complicată”, este mesajul transmis de colegii medicilor buzoieni.

Mai mulți adulți din microbuz au fost grav răniți în accidentul produs în Dubai. Doctorul Simona Dascălu, medic gastroenterolog la Spitalul Județean de Urgență Focșani, a fost în stare critică după ce a pierdut o cantitate mare de sânge, iar medicii au fost nevoiți să îi îndepărteze splina.

Potrivit presei din Emiratele Arabe Unite, momentul impactului ar fi găsit-o pe Simona Dascălu în picioare în microbuz, încercând să îi ofere ceva micuței.

Cosmin Ursachescu in 2021 jpg

Medicul Cosmin Ursăchescu pare să fi fost însă rănit cel mai serios. El a fost operat deja pentru o hemoragie craniană, iar în ultimele zile s-a aflat în comă.

„Mulțumim Jeka și Consulatului General al României din Dubai și tuturor cunoștințelor și apropiaților pentru sprijinul oferit în această perioadă dificilă. Toate aceste gânduri bune, rugăciunile și ajutorul au contat foarte mult pentru familia noastră, pentru întreaga noastră echipă afectată de cele întâmplate cu medicii și prietenii noștri Andreea și Cosmin Ursăchescu”, au mai transmis colegii soților Ursăchescu.

Reprezentanții clinicii buzoiene au anunțat că Andreea și Cosmin Ursăchescu se află acum în stare stabilă, iar cu toții așteaptă întoarcerea lor acasă. Până în acel moment însă, toți pacienții programați la doctorii Cosmin și Andreea Ursăchescu vor fi preluați de alți medici.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite