Coşmar în Dubai pentru familiile a trei medici din România. Un doctor este în comă, iar ceilalți doi, în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vacanță în Dubai s-a transformat într-un coșmar pentru familia a doi medici români din Buzău și cea unui alt medic, din Vaslui, după ce autocarul în care se aflau cu toții a fost izbit în plin de un camion, potrivit romaniatv.net.

Medicul Cosmin Ursăchescu, efectuând o intervenție, în urmă cu câțiva ani. FOTO Facebook
Medicul Cosmin Ursăchescu, efectuând o intervenție, în urmă cu câțiva ani. FOTO Facebook

Accidentul a avut loc în urmă cu două zile. Coliziunea a fost atât de puternică încât autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului și mai multe persoane au fost grav rănite.

Medicii Andreea și Cosmin Ursăchescu, grav răniți

Medicii buzoeni Andreea și Cosmin Ursăchescu trec prin momente cumplite după ce au fost răniți în accidentul produs acum două zile în Dubai, unde se aflau într-o vacanță,  împreună cu unul dintre copii, potrivit sansanews.ro.

Copilul ar fi singurul dintre ei care a scăpat nevătămat. Cosmin și Andreea Ursăchescu au fost răniți și au ajuns la un spital din Dubai.

Dr. Andreea Ursăchescu este în stare gravă, fiind deja supusă unor intervenții chirurgicale, în timp ce dr. Cosmin Ursăchescu s-ar afla în comă. 

Andreea și Cosmin Ursăchescu sunt medici specialiști, gastroenterolog, respectiv, ORL-ist, ambii profesând exclusiv în mediul privat, în clinica familiei, una dintre cele mai mari din municipiul Buzău potrivit sursei citate.

Și medicul Simona Dascălu e în stare gravă

În același autocar se afla și familia medicului vasluian Simona Dascălu. Doctorița se afla în concediu, împreună soțul și fetița, potrivit romaniatv.net. Se deplasau, împreună cu ceilalți pasageri, spre un obiectiv turistic.

Impactul dintre autocar și autocamion a surprins-o pe dr. Dascălu în momentul în care s-a ridicat de pe scaun pentru a-i da ceva fetiței.

Medicul vasluian a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme, iar medicii au fost nevoiți să-i înlăture splina. Starea medicului este gravă, dar stabilă.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite