Locuinţă din comuna Bisoca, mistuită de un incendiu violent FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa ISU Buzău
Sursa ISU Buzău

Forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Buzău şi de la Punctul de lucru Beceni au fost solicitate să intervină în jurul orei 21:30, la un incendiu izbucnit la o locuinţă de pe raza comunei Bisoca. Au fost dislocate către locul indicat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Ajunşi la faţa locului aceştia au constatat că incendiul se manifesta la nivelul locuinţei, grajdului şi anexelor din gospodărie, afectând de asemenea şi o construcţie din gospodăria învecinată. 

Totodată proprietarului locuinţei i s-a acordat prim-ajutor medical, acesta suferind un atac de panică, fiind găsit în stare de şoc de către pompieri.

Având în vedere zona greu accesibilă în care se afla proprietatea, autospecialele de pompieri au fost amplasate la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul în care se manifesta incendiul.

Imediat după recunoaşterea la faţa locului, pompierii au inceput acţiunile de limitare a propagării incendiului, urmate de lichidarea acestuia ce s-a dovedit dificilă şi de durată din cauza volumului mare de materiale ce ardeau mocnit, intervenţia fiind desfăşurată pe parcursul a zece ore.

La finalul intervenţiei a fost stabilită şi cauza probabilă de incendiu ca fiind jar sau scântei provenite de la sistemul de încălzire al locuinţei. În trecut, familia a mai pierdut o casă pe care o deţinea în comună, după ce aceasta a luat foc de la un cazan de ţuică.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite