Au rămas doar cu hainele de pe ei, în câteva minute. Incendiul le-a distrus gospodăria la care muncise toată familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul s-a produs săptămâna trecută
Incendiul s-a produs săptămâna trecută

O tânără familie din localitatea buzoiană Căldărăşti a rămas în câteva zeci de minute sub cerul liber, doar cu hainele pe care le aveau pe ei. Casa le-a fost mistuită de flăcări şi nu au mai putut salva nimic. Au nevoie acum de o mână întinsă care să îi ajute să o ia de la început, alături de băieţelul lor.

Roxana Mureşanu are 23 de ani şi reuşise să îşi clădească o casă frumoasă la Căldărăşti, Pogoanele, şi o familie minunată. 

De câteva zile, ochii îi sunt trişti şi o încearcă neputinţa. Locuinţa i-a fost mistuită de flăcări şi toţi ai casei au rămas doar cu hainele de pe ei.

”Eram în casă cu băiatul, iar sora mea era chiar unde a izbucnit incendiul. A venit fuga şi mi-a zis că arde butelia. Am lăsat băiatul cu ea şi am venit. Am aruncat cu apă dintr-un bidon al băiatului, dar atunci flacăra parcă s-a mărit şi am fugit. Am sărit pe geam, am strigat la vecini şi imediat am şi sunat la 112”, povesteşte Roxana. 

Din toată casa, nu au mai rămas decât pereţii. A ars tot, iar Roxana, cu copilul în braţe, se uită în jur şi constată că nu le-a mai rămas nimic din munca sa, a soţului şi a părinţilor.

Roxana nici nu mai are putere să ceară ceva cuiva. Colegii de serviciu ai tatălui au sărit să dea o mână de ajutor, oameni cu suflet care le-a aflat povestea le-au trimis ce au putut. 

Tânăra mămică este conştientă că le mai trebuie atât de multe, însă ea nu face decât să le mulţumească celor ce au sprijinit-o în aceste momente grele.

Buzoienii care pot ajuta familia tinerei mămici cu materiale de construcţii, cu bani sau orice altceva, o pot face fie în contul IBAN: RO19CECEC001946383281111 deschis pe numele Mureşanu Roxana Diana sau contactând-o pe Facebook.  

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune  

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite