Controale în Buzău, încheiate cu amenzi de peste 19.000 de lei pentru abateri de la măsurile anti-pandemie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Peste 250 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Aceştia au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Controalele au vizat, în special, zonele aglomerate, locurile de agrement, centrele comerciale, restaurantele şi mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

În cadrul acţiunilor punctuale au fost verificate 1.820 de  persoane. Totodată, 286 de autovehicule au fost controlate, iar dintre acestea 88 mijloace de transport în comun.

Un număr de 64 de societăţi, restaurante, cluburi, pub-uri şi zone de agrement, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru şi în privinţa respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat o sută de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.100 de lei, majoritatea dintre acestea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

”Poliţiştii, jandarmii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul SARS-CoV-2”, transmit reprezentanţii IPJ Buzău.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune  

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite