Ziua Marinei va fi sărbătorită în Parcul Herăstrău din Capitală. Bucureştenii se pot plimba gratuit cu vaporaşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Muncipiului Bucureşti a anuţat că joi, 15 august, în Parcul Herăstrău din Capitală va fi organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Marinei Române.

Reprezentanţii municipalităţii, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, Liga Navală Română şi Statul Major al Forţelor Armate vor organiza o serie de evenimente dedicate Zilei Marinei.

Parcul Herăstrau din Capitală va fi gazda activităţilor care vor începe la ora 9.00, la Debarcaderul Central (Pavilion H), prin ridicarea pavilionului la catargul de pe malul Lacului Herăstrau. De asemenea, pe apă va fi lansată o ancoră de flori în memoria marinarilor militari şi civili căzuţi la datori şi în timpul jocurilor marinăreşti.

După ora 12.00, cei care vor lua parte la eveniment se vor putea bucura de plimbări gratuite cu vaporaşele Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

În mod obişnuit, adulţii care vor să se bucure de o plimbare cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău trebuie să plătească 5 lei, în timp ce copiii cu vârsta cuprinsă între zece şi 14 ani plătesc jumătate de preţ. Doar micuţii cu vârsta sub zece ani au acces liber în orice zi a anului. 

Pe aceeaşi temă:

Secretele unui oraş copleşitor. Excursie în Bucureşti, pe urmele istoriei: parcuri, muzee, Casa Poporului

Eveniment inedit în Capitală: bucureştenii sunt aşteptaţi să citească pe o pajişte din Herăstrău

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite