RATB opreşte circulaţia tramvaielor de pe linia 41. Ce indicativ vor avea autobuzele care le vor înlocui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia tramvaielor 41 va fi oprită în acest weekend FOTO Arhiva Adevărul
Circulaţia tramvaielor 41 va fi oprită în acest weekend FOTO Arhiva Adevărul

Tramvaiele liniei 41 din Bucureşti nu vor circula în acest weekend, sâmbătă şi duminică, din cauza unor lucrări la calea de rulare. Călătorii vor avea la dispoziţie, pe acelaşi traseu, linia navetă de autobuze 641.

La sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 17 şi 18 august, tramvaiele liniei 41, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, vor fi înlocuite cu autobuze ce vor avea indicativ 641.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti au anunţat că această măsură a fost luată în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor elemente la calea de rulare a tramvaielor de pe şoseaua Virtuţii, din zona Podului Grant, respectiv din Pasajul Lujerului. De asemenea, un alt motiv pentru aplicarea acestei măsuri este efectuarea reviziei tehnice anuale.

Autobuzele înlocuitoare vor circula între Piaţa Presei Libere şi Ghencea pe următorul traseu: bulevardul Expoziţiei- bulevardul Mărăşti- bulevardul Mareşal Alex. Averescu- strada Turda- Pasajul Grant- şoseaua Crângaşi- strada Virtuţii- Pasajul Lujerului- strada Braşov- bulevardul Ghencea.

Pe aceeaşi temă:

Încă 40 de autobuze second-hand pe străzile din Iaşi. Tramvaiele vor dispărea pentru următorii doi ani din Metalurgie şi de pe Bulevardul Nicolae Iorga

Cum dispare peste noapte gardul din fier al unui peron de tramvai de sub nasul Poliţiei Locale Sector 1

RATB va înlocui tramvaiele de pe Camil Ressu cu autobuze. Ce indicator va avea noua linie

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite