Eveniment inedit în Capitală: bucureştenii sunt aşteptaţi să citească pe o pajişte din Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va avea loc sâmbătă FOTO dailymail.co.uk
Evenimentul va avea loc sâmbătă FOTO dailymail.co.uk

Bucureştenii care vor să se bucure de o lectură în aer liber sunt aşteptaţi sâmbătă la Roata Mare din Parcul Herăstrău, la un eveniment organizat de Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, ONG care susţine educaţia timpurie şi lectura ca mijloc de relaţionare între părinţi şi copii.

Evenimentul „O zi de lectură în parc“ va avea loc sâmbătă, 27 iulie, în Parcul Herăstrău din Capitală, acolo unde sunt aşteptaţi bucureştenii care vor să se bucure de cititul în aer liber. „Ne dorim să umplem o pajişte de oameni, familii, care stau şi citesc. Aceasta este ambiţia noastră. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar dăruim limonade reci celor care citesc“, povesteşte Carmen Lică, Director Executiv  al Centrului Step by Step.

Sesiunea de citit se va desfăşura pe mai multe ore, de la ora 10.00 la ora 19.00, iar în cadrul acesteia vor fi ateliere de educaţie prin teatru (10.00-13.00) şi o piesă de teatru „Muzicanţii din Bremen“ (17.00-18.00).

„O zi de lectură în parc“ este un proiect aflat la prima ediţie şi este o extensie a târgului de carte pentru copii miniLibri, ai cărui sponsori au fost în acest an Orange şi Volksbank.

Pe aceeaşi temă:

Turiştii străini, instruiţi de poliţiştii bucureşteni cu flyere, suporturi de pahare şi chestionare despre cum să rămână în siguranţă

„Bucureşti, te iubesc!” Povestea Capitalei, într-un scurtmetraj de ficţiune

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite