FOTO Cel mai mare parc de distracţii din Capitală, după 1 an: 100.000 de vizitatori şi peste 1.000.000 de euro încasări

0
0
Parcul Divertiland se întinde pe 7,2 hectare
Parcul Divertiland se întinde pe 7,2 hectare

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din Capitală, aniversează zilele acestea un an de existenţă pe piaţa de entertainment din România, prilej cu care s-a atins pragul de 100.000 de vizitatori. La un preţ mediu de 50 de lei de persoană, preţul din timpul săptămânii, rezultă încasări de circa 5.000.000 de lei, respectiv peste 1.000.000 de euro.

Aniversarea Divertiland va fi sărbătorită prin patru zile de distracţie, concursuri cu premii şi activităţi sportive, anunţă organizatorii. Startul va fi dat joi, pe 15 august, când vizitatorii se vor putea bucura de multe surprize începând cu ora 14.00. Preţul biletelor în zilele de joi şi vineri este cel valabil normal în cursul săptămânii, şi anume 50 lei pentru adulţi şi 40 lei pentru copii.

„Clienţii din România apreciază ofertele personalizate pe care noi le-am gândit şi implementat pentru sezonul acesta, iar rezultatele se observă prin faptul că într-un sezon dominat de vreme capricioasă Divertiland a reuşit sa menţină şi să crească mediile zilnice de vizitatori. Ne bucură să observăm că numărul clienţilor străini, sau a românilor care vin în Bucureşti special pentru o zi la Divertiland este în creştere o dată cu apropierea vârfului de sezon”, a declarat Alexis Paizis, Director General Divertiland.

Parcul de distracţii situat la kilometrul 13 adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti este deschis în fiecare zi între orele 10.00 şi 20.00, toboganele funcţionează între orele 11.00 şi 18.00, în timp ce atracţiile Lazy River, Hippo Pool, Elephant Springs, Fortăreaţa Ploii şi piscina cu valuri funcţionează în fiecare zi între orele 11.00 şi 19.00.

Transportul din Bucureşti este disponibil pentru clienţi, în mod gratuit, prin intermediul unor microbuze care pleacă din 30 în 30 de minute de la Turbomecanica, în zona Păcii din Militari, la Divertiland şi înapoi. Pentru cei care preferă maşina personală, Divertiland dispune de o parcare generoasă, pusă la dispoziţia clienţilor în mod gratuit.

Divertiland este cel mai mare parc de distracţii din Bucureşti, dezvoltat in urma unei investitii de 25 de milioane de Euro. Parcul aduce nou pe piaţa de entertainment în aer liber piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din Bucureşti, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraş, restaurante, zone VIP şi pentru copii. Amplasat în Militari, Divertiland este o investiţie semificativă, care aduce locuitorilor din Bucureşti şi din oraşele din apropiere 7,2 hectare de distracţie.

Pe aceeaşi temă:

Cel mai mare parc acvatic din România şi-a deschis gară. Bucureştenii dornici de bălăceală vor face 15 minute până la Divertiland cu trenul. Cât va costa biletul

Divertiland, luat cu asalt de copiii orfani. Parcul de distracţii de lângă Bucureşti a lansat campania „Un val pentru un zâmbet“

Oferta de „bălăceală“ în Bucureşti: ştranduri şi superparcuri acvatice. Ştrandul Tineretului, printre cele mai scumpe din Capitală

FOTOGALERIE Partea nevăzută a celui mai mare parc de distracţie din România
 

Mai multe - București

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite