Vor avea bucureștenii căldură și apă caldă de Crăciun? Răspunsul lui Nicușor Dan

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis, luni, printr-o postare publicată pe Facebook că este la curent cu problemele termoficării cu care se confruntă bucureștenii. Acesta a mai adăugat că la CET Sud problemele vor fi remediate înainte de Crăciun.

Termoficare
Nicușor Dan susține că este la curent cu problemele termoficării. Foto: Arhivă

Mai mult decât atât, Nicușor Dan a comunicat că a avut o conversație de lucru cu reprezentanții Elcen și Termoenergetica.  

 „Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. Am avut şi azi o discuţie de lucru cu Elcen şi Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutăţirea de săptămâna trecută a venit de la capacităţile de producţie ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăţi la început de sezon rece. Acestea s-au remediat la sfârşitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârşitul acestei săptămâni la CET Vest şi se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud”, se arată în postarea publicată de edil pe pagina de Facebook. 

De asemenea, primarul a mai adăugat că „tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni şi centrala provizorie de la Titan”.  

Acum se lucrează şi la avaria apărută în cursul dimineţii, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului. Vă asigur de buna credinţă a tuturor oamenilor implicaţi care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a mai menționat Nicușor Dan.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite