Un tânăr de 23 de ani a pierit înecat în lacul Snagov. Cadavrul a fost scos la suprafață cu ajutorul scafandrilor

0
Publicat:

Tragedie pe lacul Snagov, acolo unde un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, duminică, 16 iunie 2024. Tânărul a vrut, cel mai probabil să se răcorească, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață.

Lacul Snagov. FOTO ISU București
Lacul Snagov. FOTO ISU București

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin 3 apeluri, cu privire la faptul că, un băiat de 23 de ani, în timp ce se afla la scăldat cu mai mulți tineri, s-a aruncat în lacul Snagov și nu a mai ieșit la suprafață. La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul Stațiunii Snagov, împreună cu polițiști de la Postul de Poliție Transporturi Navale Snagov, pentru efectuarea activităților din competență, precum și pompierii militari și scafandrii din cadrul ISUBIF”, au precizat polițiștii.

În urma activităților de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, dar cu toate eforturile depuse de personalul medical pentru salvarea sa, acesta nu a mai putut fi salvat.

Cazul va fi preluat de polițiștii de investigații criminale, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București.

Lacul Snagov este cel mai mare lac natural din România, având 16 km lungime și o adâncime maximă de 9 metri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite