Un bărbat și-a urmărit soția în trafic, a spart geamul maşinii acesteia şi a agresat-o. Polițiștii l-au arestat

0
Publicat:

Un bărbat de 53 de ani din București şi-a urmărit soţia în trafic, i-a spart geamurile de la maşină cu un obiect contondent, a lovit-o, iar ulterior a vrut să fugă din ţară. A fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv.

Bărbatul și-a atacat sotia în trafic. FOTO captură Antena 3
Bărbatul și-a atacat sotia în trafic. FOTO captură Antena 3

 Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

„La data de 18 aprilie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, în jurul orei 22,00, de către o femeie în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, soţul ei ar fi urmărit-o, iar când aceasta a oprit maşina în dreptul unui imobil din Sectorul 1, bărbatul i-ar fi spart geamul cu un obiect contondent, după care ar fi agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori cu acel obiect", precizează DGPMB, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, 20 aprilie, poliţişti din cadrul Secţia 4 Poliţie a DGPMB au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Pentru că existau date şi indicii că acesta intenţionează să părăsească ţară, a fost dat în consemn la graniţă, fiind depistat, pe 20 aprilie, de către poliţişti din cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş, la un punct de trecere a frontierei.

„Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele bănuitului, acesta fiind condus la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, arată sursa citată.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunile de violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite