Motivul halucinant pentru care un bărbat și-a atacat soția, punându-i piciorul pe gât: „Este a treia oară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat violent care și-a maltrat soția, ținându-i piciorul pe gât pentru că a vorbit prea mult la telefon va sta după gratii timp de 22 de luni. Bărbatul a fost încarcerat după ce și-a agresat soția și a stat deasupra ei cu piciorul pe gât, făcând-o să creadă că va muri.

Femeia a fost lovită de soțul violent FOTO Shutterstock
Femeia a fost lovită de soțul violent FOTO Shutterstock

Anthony Baron-Palmer, din Darlington, comitatul Durham, și-a pierdut cumpătul pentru că soția sa a vorbit mai bine de o oră  prin apel video cu prietena ei și a lovit-o cu atâta putere încât aceasta a căzut la podea.

„Se chinuia să respire”

Teesside Crown Court a auzit mărturia îngrozitoare a femeii. Aceasta a povestit că soțul a stat ei, cu piciorul pe gât, scrie Daily Mail.

Ea „se chinuia să respire și a început să intre în panică" când a simțit o „senzație de sufocare", a declarat victima în fața instanței.

Vineri, instanța a stabilit că bărbatul de 39 de ani, îngrijitorul soției sale până la momentul atacului, să fie încarcerat pentru 22 de luni.

Baron-Palmer a pledat vinovat pentru strangulare non fatală și atac prin lovire, după ce inițial a negat infracțiunea. El are condamnări anterioare pentru violență față de soția sa.

Anthony Baron-Palmer, din Darlington, comitatul Durham, și-a pierdut cumpătul pentru că soția sa a vorbit mai bine de o oră prin apel video cu prietena ei și a lovit-o cu atâta putere încât aceasta a căzut la podea.

Procurorul Shaun Dryden a declarat în fața instanței că Baron-Palmer a devenit „iritat" din cauza conversației prea lungi pe care soția sa a avut-o la telefon, moment în care a început să-i trimită „mesaje furioase în care îi făcea cereri sexuale".

Dryden a spus că Baron-Palmer i-a luat telefonul soției sale și a mers în sufragerie. Când ea l-a urmărit și l-a întrebat de ce a pus capăt convorbirii, „a lovit-o cu pumnul în cap și ea a căzut pe podea”.

Atunci Baron-Palmer și-a pus piciorul pe gâtul soției sale. După ce aceasta a reușit să-i împingă piciorul, Baron-Palmer și-a lovit soția în coaste și, din nou, cu pumnul în cap.

Și-a mai atacat nevasta

Ea a fugit din casă și a mers la secția de poliție. Femeia a povestit că tot ceea ce și-a dorit „întotdeauna a fost o familie și o casă de care să fie mândră".

„Este a treia oară când ne aflăm în această situație”, a spus ea.

Ziua de 26 noiembrie a fost cea mai rea noapte din viața mea. Ca soțul tău să te lovească cu pumnul și să stea pe gâtul tău până când aproape leșini - nu este ceea ce ar trebui să facă cineva care te iubește”.

În noiembrie 2014, el a primit o sentință cu suspendare după ce a lovit-o cu pumnii și picioarele. În mai 2015, Baron-Palmer a primit o altă sentință cu suspendare pentru că și-a atacat din nou soția.

John Brown, avocat, a declarat că versiunea clientului său a fost „foarte diferită” și că i-a luat telefonul soției sale pentru a putea merge la culcare. ”El spune că s-a baricadat în sufragerie punând o măsuță de cafea împotriva ușii. El spune că a deschis ușa cu piciorul, a spart un bol și l-a lovit în cap cu o bucatl. Spune că era atât de amețit, încât e posibil să fi căzut peste ea”.

Baron-Palmer a recunoscut că a băut și că se afla sub influența drogurilor în ziua în care și-a atacat soția. Judecătorul a spus că victima era vulnerabilă din cauza bolilor sale; și că există dovezi că Baron-Palmer a refuzat să îi dea telefonul înapoi, pentru a putea cere ajutor, după ce a atacat-o.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite