Un piteştean şi-a agresat soţia şi şi-a atacat fiul cu un cuţit imediat după ce împotriva sa a fost emis un ordin de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Un bărbat din Argeşi care şi-a agresat soţia şi fiul, deşi împotriva sa abia fusese emis un ordin de protecţie, a fost reţinut de poliţiştii piteşteni. Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Primul dintre incidente a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, aproape de miezul nopţii. Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au intervenit la o sesizare despre un conflict între membrii unei familii de pe raza de competenţă.

"După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violenţă domestică, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 49 de ani, care şi-ar fi agresat soţia şi fiul. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, sub forma lovirii sau altor violenţe", precizează IPJ argeş. 

Miercuri în urma administrării probatoriului, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au stabilit că bărbatul ar fi agresat atât pe soţia sa, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri, iar cu aceeaşi ocazie ar fi produs şi leziuni fiului său, cu un obiect înţepător.

Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite