Tânărul care l-a agresat pe elevul de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din București a fost arestat

0
Publicat:

Poliţia Capitalei a anunțat că tânărul care ar fi agresat, miercuri, un elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

Elevul agresat a fost preluat de un echipaj medical. FOTO arhivă
Elevul agresat a fost preluat de un echipaj medical. FOTO arhivă

Potrivit sursei citate, este vorba de un adolescent de 15 ani.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precizează sursa menţionată.

Cum s-a întâmplat incidentul

Elevul a fost agresat miercuri de un grup de tineri care au escaladat gardul unităţii de învăţământ.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13,00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul secţiei, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev”, a transmis Biroului de presă al DGPMB.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori din afara unităţii de învăţământ.

 Băiatul a ajuns la spital

Ulterior, elevul ar fi fost agresat fizic de unul dintre băieți, „cu un obiect tăietor-înţepător”.

„La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate", arată sursa citată.

Poliţiştii au depistat la scurt timp trei minori implicaţi în eveniment şi, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite