Incident într-o școală din Olt. Părintele unui elev a sunat la 112, acuzând că fiul său ar fi fost bătut de directoarea școlii

0
Publicat:

Părintele unui elev de la școala gimnazială din comuna Valea Mare, județul Olt, a sunat marți, 2 aprilie 2024, la 112, anunțând că fiul său ar fi fost agresat de un cadru didactic al școlii.

Elevul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Slatina FOTO: A.M.
Elevul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Slatina FOTO: A.M.

Sesizarea a fost făcută la ora 10,50, părintele anunțând că fiul său, elev la școala din satul Recea, comuna Valea Mare, a venit acasă și i-a povestit că directoarea școlii l-ar fi bătut. 

Conform primelor date, elevul, care are 12 ani, ar fi fost surprins de către cadrul didactic în timp ce lovea cu picioarele o ușă din clădirea școlii. Directoarea l-ar fi certat pentru fapta sa, însă nu ar fi vorba și de o agresiune fizică. Copilul le-a spus părinților săi, în schimb, altceva.

La această oră la școală au ajuns atât reprezentanții Poliției, cât și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Olt, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Tatăl elevului a solicitat de asemenea o ambulanță pentru ca fiul său să fie transportat la spital, elevul ajungând astfel la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt confirmă incidentul și spun că polițiștii sunt la fața locului și desfășoară cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

„Copilul nu prezintă nicio urmă de traumatism fizic”

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Emilian Postelnicu, a confirmat de asemenea că minorul a ajuns la spital, menționând că este supus mai multor investigații. 

S-a prezentat un copil, într-adevăr, în cursul dimineții, cu afirmația că ar fi fost agresat de un cadru didactic, că i-a dat o palmă și l-a lovit cu capul de pereți, dar copilul nu prezintă nicio urmă de traumatism fizic, (...) este perfect integru, și tegumentul și mișcările, este conștient, cooperant, în afara oricărui pericol. Este în curs de investigații suplimentare (...), să nu ratăm ceva, dar la prima vedere este perfect integru și în afara oricărui pericol”, a precizat dr. Postelnicu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite