Sector 1: Consiliul Local a aprobat participarea la programul de casare a autovehiculelor uzate pentru circa 5.000 de maşini

0
Publicat:

 Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în şedinţa de miercuri, participarea autorităţii locale la programul privind casarea autovehiculelor uzate, derulat de Ministerul Mediului, Apelor Pădurilor, prin Administraţia Fondului de Mediu (AFM), pentru aproximativ 5.000 de maşini.

80% din valoarea stimulentului este asigurat de AFM. Foto: Arhivă
80% din valoarea stimulentului este asigurat de AFM. Foto: Arhivă

De la bugetul local al Sectorului 1 va fi asigurată acordarea stimulentului de 600 de lei/autovehicul pentru casarea a aproximativ 5.000 de autovehicule uzate. Este vorba despre o finanţare în cuantum total de 3.000.000 lei", a scris primarul Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook, după şedinţa de Consiliu Local, scrie Agerpres.

Ea a precizat că, potrivit prevederilor Ordinului nr.864/30 martie 2023 cu privire la aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind casarea autovehiculelor uzate, 80% din valoarea stimulentului, în cuantum de 2.400 de lei/autovehicul, este asigurat de Administraţia Fondului pentru Mediu, iar un procent de 20%, în valoare de 600 de lei/autovehicul, este asigurat de administraţiile locale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite