Incendiu de proporții în Sectorul 2. Patru persoane au fost transportate la spital | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov a anunţat, duminică la prânz, că incendiul a fost stins şi nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, fără să precizeze care a fost cauza izbucnirii lui.

Ştirea iniţială

Duminică dimineaţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din Sectorul 2 din Bucureşti.

În acest moment, pompierii şi intervin pentru pentru stingerea unui incendiu produs într-un bloc de pe pe Bulevardul Gara Obor, sectorul 2, municipiul București, la un apartament de la etajul 3.

La faţa locului acţionează opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanțe SMURD.

Potrivit informaţiilor, la sosirea salvatorilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă, care începuse să se extindă şi în afara apartamentului şi cu degajări mari de fum în interior. Fumul s-a extins pe casa scării şi a ăatruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare.

Salvatorii au evacut locatarii, pe unii dintre ei chiar prin exteriorul clădirii, cu ajutorul autoscării pentru intervenţie la înălţime.

Până în acest moment, patru persoane au fost transportate la spital, iar alte cinci sunt evaluate la locul intervenţiei.

Acţiunea de evacuare este în curs de desfăşurare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite