Incendiu puternic într-un bloc din București. Două persoane au murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul se manifesta la etajele 7-8 al unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în municipiul București. la fațada clădirii.

image

UPDATE, ora 20.00: Incendiul a fost stins. Suprafață afectata a fost de aproximativ 60 mp la apartamentul aflat la etajul 7 și a afectat fațada și unitatea de aer condiționat a unui apartament de la etajul 8.

UPDATE: Persona care a murit este un bărbat în vârstă de 50 de ani. O altă persoană, o femeie, care se afla în stop cardio-respirator, a murit.  Totodată, un copil cu atac de panică a fost transportat la spital. Mai sunt încă trei adulți care sunt transportați la spital.

Potrivit pompierilor, incendiul este localizat. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor calificat unui număr de 10 victime adulte, dar din păcate o persoană a murit. Printre răniți se află și un copil.

image

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 2 autospeciale de descarcerare şi 8 ambulanțe SMURD si 1 autospeciala pentru transport victime multiple. Misiunea este în dinamică”, spun pompierii de la ISU București.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite