Primăria Sectorului 6: Faza întâi din Parcul Liniei se finalizează în mai. Când încep lucrările la etapa a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Faza întâi din Parcul Liniei se finalizează în mai, când încep lucrările la etapa a doua, potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 6. 

Parcul Liniei
Parcul va avea 4,2 kilometri lungime. Foto Facebook Primăria Sectorului 6

  „Aceasta va avea o suprafaţă de 2,5 ha şi se va întinde de la Gara Cotroceni până la Bd. Doina Cornea. Până la sfârşitul săptămânii va fi scoasă la licitaţie şi va fi gata până la sfârşitul anului. Va avea pistă de biciclete, în continuarea celei de la faza I, suprafeţe de decking, pumptrack, fântână drydeck, zonă de fitness şi de hamace (...), pergole, dar şi foişoare smart: spaţii dotate cu router pentru Internet şi prize", au scris reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, marţi, pe Facebook, scrie Agerpres.

În ceea ce priveşte faza a treia, până la Valea Cascadelor, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat că au închiriat terenul de la CFR, au achiziţionat de la un privat o linie ferată de circa 1,7 kilometri, urmează ca indicatorii tehnico-economici să fie aprobaţi şi se vor demara procedurile de proiectare şi execuţie.

 Potrivit sursei citate, în 2024, pe un fost teren industrial, aflat de zeci de ani în paragină, se va naşte cel mai mare parc liniar din Europa, care va avea 4,2 kilometri lungime, care vor putea fi străbătuţi rapid pe pista de biciclete, între Lujerului-Valea Cascadelor-bulevardul Doina Cornea.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite