Cadavrul mutilat al unei femei, găsit într-un sac, pe un câmp, în apropiere de A1. Polițiștii au un suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp, în apropiere de A1, într-un sac de plastic, iar principala ipoteză a anchetatorilor este o crimă, potrivit Digi24.  O nocropsie urmează să stabilească ce a provocat moartea.

Cadavrul a fost găsit pe câmp. FOTO captură video Observator News
Cadavrul a fost găsit pe câmp. FOTO captură video Observator News

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri sunt, sâmbătă, angrenaţi în acţiuni de cercetare la faţa locului, pe câmpul din apropiere de A1, unde, cu o zi în urmă, a fost găsit un cadavru. 

„Pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Ulieşti, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa pentru efectuarea necropsiei”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Fragmente umane, găsite împrăștiate

Fragmente umane au fost găsite împrăştiate pe tot câmpul. Victima ar fi o femeie tânără. Oamenii legii îi căută rudele. Poliţiştii au un suspect printre apropiaţii femeii şi încearcă să dea de criminal potrivit Observatornews.ro.  

Legiștii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa urmează să afle cauzele morţii.

Cadavrul a fost găsit vineri

Trupul descompus al femeii a fost găsit vineri, când polițiștii au și fost sesizați cu privire la macabra descoperire.

Imediat a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru efectuarea de investigaţii, iar sâmbătă dimineaţă, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările au fost reluate fiind ridicate noi probe.

„În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză. Activităţile sunt în curs de desfăşurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, iar, ulterior, în funcţie de rezultatul investigaţiilor, vor fi comunicate informaţii de interes pentru opinia publică", precizează IPJ Dâmboviţa.

Amintim că, pe 16 februarie, cadavrul unei alte femei, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit vineri, pe un câmp din extravilanul localității Bărbuceanu, județul Dâmbovița, iar în urmă cu o lună și jumătate, poliţiştii clujeni au descoperit, pe un câmp de lângă municipiul Dej cadavrul unei femei, din oraş, care fusese dată dispărută în urmă cu trei zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite