Moarte misterioasă într-un hotel din Otopeni. Cine este bărbatul găsit fără viață, în pat, de o cameristă

0
Publicat:

Un bărbat rămas neidentificat încă a fost găsit mort în camera unui hotel din Otopeni. Polițiștii ajunși la fața locului au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Poliția a deschis o anchetă FOTO Adevărul
Poliția a deschis o anchetă FOTO Adevărul

Conform Digi 24, surse judiciare afirmă că ar putea fi vorba despre un cetăţean spaniol.

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17.51 Inspectoratul de Poliţie al Judeţul Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o cameră dintr-un hotel situat în oraşul Otopeni a fost găsit cadavrul unui bărbat”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Bărbatul, despre care se presupune că este cetățean spaniol, ar fi trebuit să părăsească la ora 12.00 camera şi, pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, o reprezentantă a hotelului s-a dus să verifice şi l-a găsit decedat. Sursele judiciare au mai precizat că se pare că nu există urme de violenţă. Este posibil să fi decedat în somn. Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă, urmând ca necropsia să stabilească ce a provocat decesul.

Moartea a două femei la Londra i-a uimit pe legiști, nu pot dezlega misterul: „Pur și simplu nu știu ce să spun”

"Este un caz incredibil de greu, nu știu ce să spun". Aceasta este afirmația unui legist din Londra făcută în instanță, la începutul lunii iunie 2023, despre moartea misterioasă a două femei, mamă și fiică. Cadavrele au fost descoperite în 24 noiembrie 2022.

Zarin Adatia, în vârstă de 84 de ani, și fiica ei Tasneem, în vârstă de 48 de ani, au fost găsite fără viață în apartamentul în care locuiau cu chirie în nordul Londrei, după aproximativ 6 luni de la deces, relatează The Independent. Legistul care a examinat trupurile neînsuflețite a fost blocat total. Nu a reușit să își explice cauza morții.

Descoperirea macabră a fost făcută pe 24 noiembrie 2022 de angajații companiei de gaze care au obținut un mandat de la judecătorie pentru a sparge ușa ca să facă verificări. S-a recurs la această metodă deoarece solicitările lor anterioare rămăseseră fără răspuns.

Se știe că Tasneem suferea de diabet și avea grijă de mama ei care era aproape imobilă și avea „suferințe”, dar nu avea de nicio afecțiune medicală cunoscută.

Vecinii au spus că au fost îngrijorați de soarta celor două în aprilie, anul trecut, dar au crezut inițial că au plecat în vacanță.

Între timp, sora lui Tasneem, Farah Mehta, și cea mai bună prietenă i-au trimis e-mailuri încercând să ia legătura cu ea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite