Descoperire macabră în Ploiești. Un cadavru aflat în descompunere și un bărbat cu probleme psihice se aflau într-o locuință din Ploiești

0
Publicat:

Un cadavru în stare de putrefacţie a fost găsit, joi, într-un apartament din municipiul Ploieşti în care se mai afla un bărbat care ar avea probleme psihice. Anchetatorii au arătat că, din primele informaţii, nu ar fi fost săvârşită vreo infracţiune contra vieţii.

Cadavrul era în stare de descompunere  FOTO Freepik
Cadavrul era în stare de descompunere FOTO Freepik

La data de 31 august, în jurul orei 10,30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde au fost găsiţi doi bărbaţi cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni contra vieţii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Cercetări pentru ucidere din culpă

Surse apropiate anchetei au precizat că trupul bărbatului de 61 de ani era în stare de putrefacţie, iar bărbatul de 69 de ani ar avea probleme psihice, notează Agerpres.

Cel de 61 de ani are un curator care, în urmă cu doi ani, l-ar fi adus pe bărbatul de 69 de ani să stea în aceeaşi locuinţă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite