Descoperire macabră la malul mării. Cadavrul unui bebeluș, găsit pe o plajă din Eforie Nord VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit al fătului a fost găsit pe plaja de la Steaua de Mare. Polițiștii au declanșat o anchetă.

Locul unde a fost găsit cadavrul bebelușului
Locul unde a fost găsit cadavrul bebelușului

UPDATE Ca urmare a sesizării, din data de 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiunea Eforie, a fost descoperit cadavrul unui făt, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele: În cauză, s-a stabilit că este vorba de un cadavru de sex bărbătesc. Acesta a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, potrivit IPJ Constanța.

Știrea inițială

Descoperire macabră duminică dimineața la Eforie. În jurul orei 9.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost anunțați cu privire la faptul că, pe plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.

Din primele informații, cel care a făcut descoperirea macabră este un turist care se uita după pești și a văzut punga în care se afla fătul adusă la mal de valuri.

”Nu-mi vine să cred ce am găsit. Vreau să transmit oamenilor care fac copii să-i crească”, a spus încă șocat turistul care a găsit sacoșa în care se găsea trupul bebelușului.

Locul unde a fost găsit cadavrul bebelușului
Locul unde a fost găsit cadavrul bebelușului
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite