Linia de tramvai 41 va avea program prelungit în noaptea de Înviere. Anunțul primarului Nicușor Dan

0
Publicat:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat sâmbătă că linia de tramvai 41 va avea un program de funcţionare prelungit în noaptea de Înviere.

Tramvaiul 41 FOTO Facebook
Tramvaiul 41 FOTO Facebook

Tramvaiul va circula până la ora 03:00, pentru a facilita deplasările credincioșilor către Mănăstirea Cașin, un important edificiu de cult ortodox.

Într-o postare pe Facebook, edilul a adus la cunoștința cetățenilor acest program special al liniei de tramvai, asigurând astfel că toți cei care doresc să participe la slujba de Înviere să aibă posibilitatea să ajungă la destinație în mod convenabil și în siguranță.

Totodată, Nicușor Dan a menționat că autobuzele liniilor de noapte și cele ale liniei 100 vor circula conform programului obișnuit, fără modificări.

Pentru a consulta programele de circulaţie pentru fiecare linie de transport în parte, cetățenii sunt îndrumați să acceseze site-ul oficial al Societății de Transport București (STB), la adresa: https://stbsa.ro/ora_statii.

În contextul sărbătorii de Înviere a Domnului, credincioșii ortodocși și greco-catolici se pregătesc să celebreze cea mai importantă sărbătoare a creștinilor.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite