Linia tramvaiului 25 revine de luni la circulaţia pe ambele sensuri pe Bulevardul Timişoara

0
Publicat:

Primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică, revenirea începând de luni, 25 martie, a tramvaiului 25 la circulaţia pe ambele sensuri ale Bulevardului Timişoara,după ce au fost finalizate în timp record lucrările din zonă de modernizare la sistemul de termoficare.

Tramvaiul 25 va circula pe ambele sensuri ale Bulevardului Timișoara FOTO: Facebook/Nicușor Dan
Tramvaiul 25 va circula pe ambele sensuri ale Bulevardului Timișoara FOTO: Facebook/Nicușor Dan

"Linia tramvaiului 25 revine de luni, 25 martie 2024, la circulaţia pe ambele sensuri pe Bulevardul Timişoara. Calea de rulare a tramvaiului a fost readusă la starea iniţială după finalizarea în timp record a lucrărilor pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o distanţă de 3,6 km între Bulevardul Timişoara - Strada Braşov şi Bulevardul Timişoara- Bulevardul Doina Cornea", a menţionat primarul Nicuşor Dan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pe bulevardul Timişoara au fost efectuate începând din luna iulie a anului trecut lucrări la reţeaua de termoficare de pe bulevardul Timişoara, ceea ce a afectat traficul pe linia tramvaiului 25 în zonă, care într-o primă fază nu a circulat deloc, fiind suplinită lipsa prin circulaţia unor autobuze.

Circulaţia tramvaiului a fost reluată pe un singur sens din luna decembrie a anului trecut.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite