Cum vor circula trenurile de metrou în noaptea de Înviere. Fără lumânări sau candele aprinse în subteran

0
Publicat:

Metrorex anunță că în noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor fi în circulație între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, și între orele 1:00 – 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute. Aceste ajustări ale programului sunt parte din măsurile speciale pentru zilele libere, potrivit informațiilor furnizate de Metrorex.

Circulația la metrou între 1-6 mai- Foto Arhiva
Circulația la metrou între 1-6 mai- Foto Arhiva

În perioada 1 – 6 mai, trenurile de metrou vor opera pe toate magistralele, urmând programul prevăzut pentru zilele de weekend și sărbători legale, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.  

În noaptea de Înviere, 4/5 mai 2024, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 - 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Dacă se observă un flux mai mare de călători, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru a asigura un transport eficient și confortabil. 

Menţionăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse, etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite”, adaugă compania Metrorex. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite