Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, vizită electorală la Depoul Dudești. Ce le-au promis angajaților STB

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a mers, miercuri, de 1 Mai, la Depoul Dudești din Bucureti, însoțit de candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea. Prim-ministrul le-a promis angajaților STB că "va lupta" pentru creșterea veniturilor acestora, în timp ce senatoarea a transmis că după alegerile din 9 iunie, se va afla printre bucureșteni.

Marcel Ciolacu și Gabriela Firea la Depoul Dudești din București Foto: Facebook
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea la Depoul Dudești din București Foto: Facebook

De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajații din transportul public bucureștean pentru care astăzi este o zi obișnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudești cu șoferi, mecanici și dispeceri. Sunt oameni deschiși și harnici, care își doresc o schimbare majoră de la administrația acestui oraș: un plan de investiții mult mai curajos pentru un transport public modern”, a anunțat liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD a transmis un mesaj românilor care muncesc de 1 Mai pentru a asigura serviciile publice esențiale.

De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esențiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este prețuit! Și că, alături de colegii mei social-democrați voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiți angajați din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin”, a mai scris prim-ministrul.

Și candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a marcat această vizită printr-o postare pe rețeaua de socializare, unde a atașat mai multe poze în care apare alături de angajații STB.

De Ziua Internațională a Muncii mă înclin în fața tuturor oamenilor care, de multe ori pe nevăzute, țin în mișcare Capitala și această țară. Toți oamenii muncii merită întreg respectul nostru. Niciodată nu este un efort prea mare să ne gândim la condiții moderne de muncă și la salarii mai bune. Locul unui primar este printre oameni! Acolo am fost în mandatul trecut și tot acolo voi fi după alegerile din 9 iunie. Serviciul de transport public din Capitală este esențial pentru dezvoltarea orașului și pentru a reduce timpul pierdut în trafic zi de zi. Doar prin investiții majore în tramvaie, autobuze și troleibuze moderne vom vedea mai mulți bucureșteni că renunță la mașinile personale”, a scris senatoarea PSD pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite