Incident grav la metrou, în stația Tineretului: un tânăr s-a aruncat în fața trenului

0
Publicat:

Un incident grav a avut loc duminică seară, în jurul orei 19.40, la stația de metrou Tineretului, Magistrala M2, Pipera - Berceni. Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a aruncat pe șine, în fața trenului, anunță Poliția Capitalei.

Bărbatul s-a aruncat pe șine, în fața trenului FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul s-a aruncat pe șine, în fața trenului FOTO Arhivă Adevărul

Din cauza acestui incident petrecut pe sensul de mers către Berceni, circulația trenurilor a fost afectată, desfășurându-se în sistem pendulă.

La data de 12 noiembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind un bărbat, în vârstă de 24 de ani.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit și au extras persoana de pe calea de rulare și au acordat primul ajutor.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite