Incident la metrou, pe Magistrala 4, Gara de Nord - Lac Străulești: un tren s-a defectat. Ciculația, reluată în jurul orei 9.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația metroului are loc cu dificultate pe magistrala M4, care face legătura între Gara de Nord și Lac Străulești, din cauza unei garnituri care s-a defectat. Pasagerii au fost evacuați. Circulația fost reluată normal în jurul orei 9.00.

Tren de metrou tip IVA care circulă pe linia M4 Foto Shutterstock
Tren de metrou tip IVA care circulă pe linia M4 Foto Shutterstock

UPDATE 09.30 Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 a fost reluată în condiţii normale începând cu ora 9:00, informează Metrorex.

Un tren de metrou s-a defectat vineri dimineaţa în apropierea staţiei Gara de Nord astfel încât circulaţia pe Magistrala 4 s-a realizat în sistem pendulă între staţiile Basarab 2 - Griviţa şi Griviţa -Străuleşti, timp de aproximativ două ore.

***

Din cauza manevrelor necesare retragerii garniturii defecte, circulatia celorlalte trenuri de pe linia M4 are loc în sistem pendulă, ceea ce duce la timpi mai mari de așteptare.

Circulaţia pe Magistrala 4 se realizează în sistem pendulă între staţiile Basarab 2 - Griviţa şi Griviţa -Străuleşti, informează Metrorex.

„Circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile 1 Mai - Basarab 2. Între Basarab 2 şi Gara de Nord 2 nu se circulă. Astăzi, în jurul orei 7:05, un tren de metrou s-a defectat în apropierea staţiei Gara de Nord. Călătorii au fost debarcaţi cu ajutorul personalului de specialitate Metrorex“, se arată în comunicatul companiei.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite