Fiul fostului ministru Eduard Novak, lovit de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta alături de tatăl său

0
Publicat:

Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta, împreună cu tatăl său.

Edvard Novak
Edvard Novak FOTO Facebook

Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru”, a anunțat fostul ministru într-o postare, pe Facebook.

Novak a adăugat că „drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferi nervoşi, condus agresiv, grijă zero pentru partenerii de trafic”.

Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem. Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg. Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară", a mai scris Eduard Novak pe rețeaua de socializare.

Eduard Novak are 20 de ani, iar tatăl său, Eduard Novak a fost ministru al Sportului din decembrie 2020 până în 2023, sub mandatele premierilor Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă, potrivit Digi24.

Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi. Sunt gata să ajut, să particip, să fac tot ce pot omenește ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie să nu mai fie numiți «donatori»”, a mai spus Eduard Novak.

BucureștiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite