Român tâlhărit de doi travestiți, într-un salon de masaj: „Aveau părul lung și păreau femei”

0
Publicat:

Doi tineri de 28 și 29 de ani, din București, au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie calificată, după ce l-au tâlhărit pe un bărbat care a vrut să cumpere servicii sexuale oferite pe internet.

Un bărbat a fost tâlhărit într-un salon de masaj de către doi travestiți FOTO Arhivă
Un bărbat a fost tâlhărit într-un salon de masaj de către doi travestiți FOTO Arhivă

Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București și a rămas definitivă prin neatacare. Potrivit sentinței, totul s-a întâmplat în iunie 2021. Victima se afla pentru două zile în București și „a căutat un număr pe internet pentru un salon de masaj”.

Ajuns la adresa comunicată de „femeia” cu care a vorbit la telefon, bărbatul „a fost întâmpinat de o persoană ce părea sex feminin, care la intrare i-a pretins suma de 50 euro. I-a înmânat acesteia suma de bani pretinsă, după care a fost invitat într-un dormitor, unde i s-a spus să se dezbrace”.

„S-a dezbrăcat în acea cameră și a pus pe podea haina, blugii și pantofii. După care, tot în acea cameră a mai apărut o persoană care părea să fie de sex feminin. Una dintre aceste persoane a venit și a început să-i facă masaj, timp în care cealaltă persoană îi căuta prin haine. În acel moment s-a ridicat și a mers la persoana care îi căuta prin haine, ocazie cu care a constatat faptul că i-a fost sustrasă suma de 250 de euro (două hârtii de 100 de euro și una de 50), o bancnotă de 200 de lei și 50 de lei (cinci bancnote de 10 lei)”, se arată în rechizitoriu.

Potrivit procurorilor, „în acel moment (n.r. victima) și-a dat seama că cele doua persoane cu care era în salon erau bărbați si nu femei, așa cum crezuse inițial (deși aveau par lung si păreau a fi femei)”.

L-au lovit cu coada unui mop

În momentul în care a cerut banii înapoi, „femeile” „au devenit agresive și l-au lovit cu coada de la un mop, care se afla în cameră, lovindu-l peste mâna dreaptă (în zona antebrațului), peste coapse (în partea dreaptă) și peste gamba piciorului drept, până ce coada de la mop s-a rupt”.

Bărbatul a reușit să scape din apartament și a depus plângere la poliție. Ancheta a scos la iveală că „femeile” care l-au tâlhărit pe bărbat sunt, de fapt, doi travestiți. Pentru că legea prevede că tâlhăria comisă de „o persoană mascată, deghizată sau travestită” atrage după sine circumstanțe agravante, s-a reținut că tâlharii au acționat având circumstanțe agravante.

„Având în vedere că inculpații se îmbracă doar uneori în femei, în fața instanței prezentându-se ca bărbați, aspect confirmat și de martoră, care a precizat că i-a văzut în repetate rânduri pe inculpați, uneori machiați și cu îmbrăcăminte feminină, alteori bărbați. De aceea, travestirea a fost aptă să le profite în acest caz inculpaților, independent de faptul că persoana vătămată știa sau nu că merge la persoane transsexuale, justificându-se agravarea răspunderii prin reținerea acestei circumstanțe agravante”, se arată în sentința Judecătoriei Sectorului 1.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite