Doi români au scos 700.000 de euro profit după ce au închiriat 32 de mașini și le-au vândut

0
Publicat:

 O instanță de la Tribunalul din Heilbronn, a demarat, joi, 30 noiembrie procesul împotriva a doi cetățeni români, acuzați de implicare într-o vastă schemă de fraudă comercială.   

 

Mașină electrică parcată lângă autostradă
Mașină Electrică. Foto Arhiva Adevărul

Conform informațiilor prezentate de publicațiile germane Stimme și Radioton, citate de  stiridiaspora.ro, cei doi bărbați au închiriat vehicule, pentru a le revinde ulterior unor terți, folosind documente falsificate.

Vânzarea mașinilor ar fi avut loc în 2022

Parchetul îi acuză pe cei doi inculpați, amândoi cetățeni români, de fraudă comercială în formă continuată. Se presupune că aceștia ar fi desfășurat activități frauduloase în întregul sud al Germaniei, inclusiv în zona Heilbronn. În perioada martie-septembrie a anului trecut, cei doi ar fi vândut în mod fraudulos un total de 32 de vehicule, evaluându-se la aproximativ 700.000 de euro.

Potrivit procuraturii, inculpații au fost implicați în falsificarea actelor de identitate și de înregistrare în scopul facilitării schemei lor ilegale. Procuratura susține că activitatea infracțională s-a desfășurat la scară extinsă, iar prejudiciul estimat este semnificativ.

Procesul, programat să dureze șapte zile, va implica audierea a patru martori. Cei doi cetățeni români risca consecințe legale serioase dacă vor fi găsiți vinovați de frauda comercială continuată și de utilizarea de documente false în scopuri ilegale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite